Zonwering

Zonwering

Het zonnetje: op donkere dagen wensen we dat ‘ie zou schijnen, maar op zonnige dagen kan het toch best een storende factor zijn. Door de felle zon op uw ramen te laten schijnen, kan het immers erg warm worden binnenshuis. Zeker in goed geïsoleerde woningen kan het vervolgens moeilijk zijn om de temperatuur weer op een aangenaam niveau te krijgen. Of wat dacht u van de ondergaande of opkomende zon die recht in uw ogen of, op uw televisie of het beeldscherm van uw laptop schijnt? Al deze (al dan niet) kleine irritaties zijn gemakkelijk op te lossen door middel van zonwering.

Zonwering van SOLARLUX

Met de zonwering van SOLARLUX haalt u altijd het beste licht in huis. Zo kunt u de lichtinval en temperatuur binnenshuis makkelijk reguleren én zorgt u voor een extra beetje privacy. En omdat het oog ook wat wil, zijn de plissé-zonweringen en de bijbehorende profielen van SOLARLUX verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is altijd wel een kleur die perfect bij uw interieur past. Waar wacht u nog op?

Flexibele montage zonder poespas

Net als het gebruik van de zonweringen van SOLARLUX is ook het monteren ervan een eitje. Er komt geen boor, lijm of ander plakmiddel aan te pas: één klik per plissé en profiel en de klus is alweer geklaard. Vervolgens kunt u de zonwering gelijk gebruiken. De ééndelige plissé kan in beide richtingen geopend en gesloten worden, met de tweedelige plissé kunt u het bovenste en onderste gedeelte los van elkaar uitschuiven.

Alles naar wens

Kortom: van profielkleur tot positie en van textielkleur tot de stof: door de uitgebreide mogelijkheden die de producten van SOLARLUX te bieden hebben, kunt u uw perfecte zonwering makkelijk samenstellen. Door de snelle montage kunt u binnen de kortste keren genieten van alle voordelen die een kwalitatieve zonwering te bieden heeft. VMR Vouwwanden komt uw SOLARLUX-zonwering graag bij u installeren!

Downloads

Harmonicadeur