Vouwwanden Sliedrecht

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 78

Project 78

Project 77

Project 77

Project 76

Project 76

Project 75

Project 75

Vouwwanden in Sliedrecht

Vouwwanden bieden u vele verschillende mogelijkheden in Sliedrecht . Zo stellen de vouwwanden u in staat om uw balkon of terras  geheel af te sluiten van weersinvloeden. Dit houdt in dat u op elk tijdstip van de dag, onafhankelijk van het weer, kunt genieten van uw balkon of terras in Sliedrecht . En wat te denken van het prachtige uitzicht dat u heeft met een glazen vouwwand? U kunt onbelemmerd naar buiten kijken en optimaal genieten.

Het hele jaar door genieten!

Vouwwanden kenmerken zich doordat ze over de volledige breedte van de pui zijn te openen waardoor een stijlvolle overgang tussen woning en de buitenlucht ontstaat. Heeft u een bestaande veranda, overkapping of tuinhuis in Sliedrecht maar heeft veel last van wind en tocht? Maak de huidige overkapping dan compleet met wegklapbare vouwwanden! Juist in een bestaande situatie in Sliedrecht is opvouwbare terrasbeglazing ideaal. Met een beperkte investering geniet u in Sliedrecht weer volop van de ruimte die u al heeft! Een aangename transparantie en vloeiende overgangen van binnen naar buiten – en natuurlijk andersom – verhoog uw wooncomfort en woonruimte voor grenzeloze vrijheid. Vouwwanden vormen de verbinding tussen uw woning en de buitenlucht.

Meer weten?

Wenst u meer informatie over de vouwwanden of bent u benieuwd naar de prijzen van glazen vouwwanden?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)