Vouwwanden

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Vouwwanden laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een mooie manier om de lichtinval in uw woning te vergroten? Of wilt u graag gemakkelijk van uw woning naar uw tuin kunnen, of zelfs ’s zomers een geheel te maken van uw woning en uw tuin? Een vouwwand kan dit voor u realiseren. Voor een uitgebreid assortiment aan diverse soorten bent u bij VMR Vouwwanden aan het juiste adres! Wij maken gebruik van de hoogwaardige wanden van SOLARFLUX. Naast de levering van uw perfecte vouwwand zorgen wij natuurlijk ook graag voor de installatie ervan. Service staat bij ons voorop!

Vouwwanden

Vouwwanden in verschillende kleuren, maten en vormen

Ieder interieur en exterieur is anders. U wilt natuurlijk wel dat uw vouwwand hier goed bij past. Daarom kunt u bij VMR Vouwwanden kiezen uit verschillende kleuren, maten en vormen. Zo kunt u kiezen uit een vouwwand bestaande uit twee, drie, vier, vijf of zes delen. Daarnaast heeft u keuze uit tal van verschillende kleuren. Modern wit, eiken, of toch liever pimpelpaars? Wilt u de gehele vouwwand in dezelfde kleur, of wilt u liever dat de kleur aan de binnenkant anders is dan aan de buitenkant, bijvoorbeeld om het bij uw interieur te matchen? Het kan allemaal!

Voordelen van vouwwanden

Een vouwwand vergroot het woonplezier én ook de waarde van uw woning. De lichtopbrengst is vele malen groter dan bij gewone ramen en daarnaast krijgt u een natuurlijke overgang van uw woning naar uw tuin of terras. De vouwwand is bestand tegen weersomstandigheden en is geluids- en warmte-isolerend. De bediening van de vouwwand is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl, bel met 0180 434 055 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!