Vouwdeuren

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Vouwdeuren laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vouwdeuren van SOLARFLEX? In dat geval bent u bij VMR Vouwwanden aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten vouwdeuren en -wanden, de levering van uw perfecte vouwdeur en natuurlijk de vakkundige installatie ervan. De kwaliteitsproducten van SOLARFLEX, gemonteerd door de ervaren medewerkers van VMR Vouwwanden, staat garant voor probleemloos genieten van uw woning.

Vouwdeuren

Uitgebreid assortiment van vouwdeuren

Wanneer u in een vouwdeur investeert, is het belangrijk dat u investeert in een product dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten vouwdeuren. Zo kunt bij VMR Vouwwanden uw perfecte vouwdeur samenstellen qua kleur, formaat, materiaal en maat. Naast de levering van de vouwdeur zorgen wij natuurlijk ook voor de vakkundige installatie ervan. Iedere vouwdeur wordt voor u op maat gemaakt met hoogwaardige en duurzame profielen, beglazing, dichtingen en beslag van SOLARFLEX.

De voordelen van vouwdeuren

Vouwdeuren worden steeds populairder, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Een vouwdeur heeft een prachtige uitstraling en past in ieder interieur, omdat er veel combinaties mogelijk zijn qua kleur, vorm en materiaal. Het grote voordeel van een vouwwand is dat zo’n wand het woonplezier vergroot. De lichtopbrengst is vele malen groter dan bij gewone ramen en daarnaast neemt een vouwdeur minder ruimte in beslag dan een normale draaideur. Daarnaast houden de geluidsisolerende en warmte-isolerende kwaliteiten van de vouwdeuren de kou en het geluid buiten. Bijkomend voordeel is dus dat u minder gaat betalen aan uw energieprovider. De vouwdeuren zijn gebruiksvriendelijk zeer onderhoudsarm en makkelijk te reinigen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl, bel met 0180 434 055 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!