Vouwdeur

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Vouwdeur laten plaatsen?

De waarde van uw woning verhogen? Of wilt u gewoon uw woonplezier vergroten? Voor een vouwdeur van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs bent u bij VMR Vouwwanden aan het juiste adres! Wij maken gebruik van de hoogwaardige vouwdeuren van SOLARFLUX. Naast de levering van uw perfecte vouwdeur zorgen wij natuurlijk ook graag voor de installatie ervan. Service staat bij ons voorop!

Vouwdeur

Waarom een vouwdeur laten plaatsen?

Een vouwdeur heeft een prachtige luxe uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. Het grote voordeel van een vouwwand is dat zo’n wand het woonplezier vergroot. De lichtopbrengst is vele malen groter dan bij gewone ramen en daarnaast neemt zo’n schuifdeur minder ruimte in beslag dan een normale draaideur. De geluidsisolerende en warmte-isolerende kwaliteiten van onze vouwdeuren zorgen ervoor dat de waarde van uw woning wordt verhoogd én dat u minder uitgeeft aan uw energie. De vouwdeuren zijn soepel te bedienen, zeer onderhoudsarm en makkelijk te reinigen.

Uw perfecte vouwdeur vindt u bij VMR Vouwwanden

Geen interieur of exterieur is hetzelfde. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten vouwdeuren. Zo kunt bij VMR Vouwwanden uw perfecte vouwdeur samenstellen qua kleur, formaat, materiaal en maat. Het is mogelijk om een vouwwand te plaatsen van twee, drie, vier, vijf of zes delen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren, zoals eikenhout, mahonie en kunststof. Of u nu rustiek bruin, luxeus wit of toch pimpelpaars wilt, wij kunnen het voor u regelen. Naast de levering van de vouwdeur zorgen wij natuurlijk ook voor de vakkundige installatie ervan. Voor iedere vouwdeur van VMR Vouwwanden geldt dat het volledig aan uw wensen voldoet én jarenlang mee zal gaan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl, bel met 0180 434 055 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!