Tochtstrip Oud Beijerland

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84


Tochtstrip Oud Beijerland

Niemand houdt ervan om de brief op de mat te krijgen waar de energiekosten in vermeld staan. Er zijn gelukkig een aantal dingen die u kunt doen om deze brief zo gunstig mogelijk uit te laten vallen. Eén van de meest effectieve middelen die u tot uw beschikking heeft, is isolatie. Door isolatie blijft uw huis in de winter lekker warm en tijdens de zomer lekker koel. Een tochtstrip is een handig middel om uw huis in Oud Beijerland eenvoudig te isoleren. Bovendien helpt u het milieu een handje. Door minder energie en gas te verbruiken wordt uw ecologische voetafdruk kleiner. Het is dus gunstig voor uw portemonnee en de bomen en plantjes.

Tochtstrip

Materialen van tochtstrip

Een tochtstrip in Oud Beijerland kan komen in verschillende vormen en maten. Zo kan de dikte aangepast worden naar uw wensen en benodigdheden. Daarnaast kunnen deze strips gemaakt worden van rubber, schuim, celrubber en sponsrubber. Het materiaal wat gebruikt wordt, hangt af van de afdichting die gemaakt moet worden. De strips moeten er vooral voor zorgen dat lucht en water buiten gehouden worden. Een tochtstrip wordt veel gebruikt in de autobranche. In een auto moeten namelijk veel kieren gedicht worden om de auto goed te isoleren. Bij het plaatsen van vouwwanden wordt ook vaak gebruik gemaakt van deze strips.

Ook een tochtstrip in uw woning in Oud Beijerland plaatsen?

VMR Vouwwanden is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van vouwwanden aanbiedt. Het plaatsen van vouwwanden en schuifsystemen behoort tot ons specialisme, maar ook voor andere zaken omtrent dit specialisme bent u bij ons aan het juiste adres, zoals voor tochtstrippen. Wilt u daarom uw contact opnemen voor het plaatsen van een tochtstrip in Oud Beijerland en omstreken? Dat kan! Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met zaterdag op afspraak. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl of bel naar 0180 – 41 02 13.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!