Kunststof glasstrips Delft

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84


Kunststof glasstrips Delft

De gas- en energieprijzen zijn tegenwoordig niet niks. Velen zijn daarom op zoek naar een manier om deze kosten zo laag mogelijk te houden, zónder in te leveren op leef- en wooncomfort. Kunststof glasstrips in Delft bieden een uitstekende oplossing voor het onder controle houden van uw binnenklimaat. Door deze strips, die u rondom uw deuren, glazen wanden en ruiten kan plaatsen, blijft de warmte in uw ruimte. De kou blijft juist buiten. Maar ook in de zomer komen dit soort strips goed van pas: ze zorgen er namelijk voor dat de hete lucht buiten blijft en de binnenkant van uw woning lekker koel blijft. Kortom: door deze glasstrips bespaart u op stookkosten in de winter en op energiekosten in de zomer én helpt u het milieu een handje doordat u minder energie gebruikt. Win-win!

Kunststof glasstrips

Waarom een glasstrip plaatsen?

Onze kunststof glasstrips in Delft zorgen voor een goede aansluiting tussen ruiten en de muur. Het helpt dus enorm bij het isoleren van uw woning of bedrijfspand. Tochtstrips kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, maar kunststof is het meest voorkomende materiaal. Dat is niet zonder reden. Kunststof kan qua vorm makkelijk aangepast worden en kan zich bovendien vormen naar de dikte of vorm van uw ruit. Een bijkomend voordeel van kunststof is dat het een goedkoop materiaal is, waardoor u grote oppervlakten kunt isoleren tegen een relatief laag kostenplaatje. Daarom wordt er bij het afdichten van vouwwanden ook vaak gebruik gemaakt van kunststof strips.

Ook kunststof glasstrips plaatsen in uw woning in Delft of omstreken?

VMR Vouwwanden is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van vouwwanden aanbiedt. Het plaatsen van vouwwanden en schuifsystemen behoort tot ons specialisme, maar ook voor andere zaken omtrent dit specialisme bent u bij ons aan het juiste adres, zoals voor glasstrips. Wilt u daarom uw contact opnemen voor het plaatsen van kunststof glasstrips in Delft en omstreken? Dat kan! Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met zaterdag op afspraak. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl of bel naar 0180 – 41 02 13.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!