Glazen vouwwanden Strijen

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Glazen vouwwanden Strijen

Welkom bij VMR Ridderkerk, uw specialist voor de verkoop en montage van topproducten van SOLARLUX. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor levering en montage van bijvoorbeeld kozijnen en deuren. Bij VMR combineren wij kwaliteit in menskracht en product met waardevolle adviezen en betaalbaarheid. Dus als u op zoek bent naar glazen vouwwanden Strijen van hoge kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom glazen vouwwanden Strijen ?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor glazen vouwwanden Strijen . De belangrijkste reden is dat de vouwwanden het wonen veraangenamen. Dit onder andere omdat de lichtopbrengst vele malen groter is dan bij gewone ramen. Daarnaast zorgt u voor een natuurlijke overgang van uw woning naar uw tuin of terras.

Bij VMR Ridderkerk heeft u een zeer ruime keuze uit verschillende vouwwanden van SOLARLUX. Wij bieden u namelijk vele verschillenden soorten wat betreft kleur, vorm en constructie.

De voordelen

 • Optimale isolatie
 • Een hoge dichting tegen wind en vocht
 • Vele mogelijke speciale constructies
 • Soepele bediening
 • Makkelijk te reinigen
 • Onderhoudsarm

Wilt u zelf deze voordelen en gemakken ervaren? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze glazen vouwwanden Strijen ? Neem dan contact op met VMR, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Chat openen
   Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!