Glazen schuifpui Barendrecht

Als u op zoek bent naar een mooie glazen schuifpui Barendrecht van hoge kwaliteit, dan bent u bij VMR Ridderkerk aan het juiste adres. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Maar u kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor levering en montage van kozijnen en deuren, van hout of kunststof. Onze kwaliteitsproducten worden gemonteerd door ervaren medewerkers en staan garant voor probleemloos genieten en een sfeervolle woning.

Waarom een glazen schuifpui Barendrecht ?glazen schuifpui Barendrecht

Met een glazen schuifpui zorgt u ervoor dat gevels en entrees open en transparant zijn. De losse glaselementen verdwijnen namelijk uit het zicht, waardoor er een vrije en royale doorgang gecreëerd wordt. Dit systeem wordt vaak toegepast in serres of tuinhuisjes, maar het is natuurlijk ook mooi als pui in uw woning zelf. Wij hebben de voordelen van een glazen schuifpui Barendrecht nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Volledig transparant
  • Vele openingsvarianten en toepassingsmogelijkheden
  • Vrije toegang
  • Optimale oplossing voor horeca en winkelentrees
  • Gecertificeerde Solarlux-producten

Als u geïnteresseerd bent in onze producten en werkzaamheden op het gebied van glazen schuifpui Barendrecht , of als u graag nog meer informatie zou willen, kunt u contact met ons opnemen.

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)