Glasstrips Oud Beijerland

Recente projecten van VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Glasstrips Oud-Beijerland

In de wintermaanden is het fijn om er warm en knus bij te zitten. Om geen torenhoge energiekosten te hoeven te betalen, is het verstandig om glasstrips te gebruiken voor uw ruiten. Hierdoor houdt u de warmte binnen en de kou buiten. Tijdens een winderige dag zit u er goed beschut bij en kunt u rustig van de warmte genieten zonder veel te hoeven stoken. In de zomer kan de airco uitblijven omdat de warme lucht van buiten niet naar binnen kan. Het gebruik van glasstrips in uw woning in Oud Beijerland zorgt dus voor lagere kosten voor u en u helpt het milieu een handje doordat u minder energie gebruikt.

Glasstrips

Het nut en materiaal van glasstrips

Glasstrips in Oud Beijerland zorgen voor een goede aansluiting tussen ruiten of goede afsluiting aan de rand van een ruit. Hierdoor wordt lucht tegengehouden en blijft de warme of koude lucht aan de dezelfde kant van de ruit. Het helpt dus enorm bij het isoleren van huizen, hutjes, schuren en zolders. Glasstrips worden meestal gemaakt van kunststof. Kunststof kan qua vorm namelijk makkelijk aangepast worden en kan zich bovendien vormen naar de dikte of vorm van uw ruit. Een bijkomend voordeel van kunststof is dat het relatief goedkoop is. Hierdoor kunt u grote oppervlakte ruit isoleren voor een relatief lage prijs. Bij het plaatsen van een vouwwand wordt ook gebruik gemaakt van deze strips.

Ook glasstrips in uw woning in Oud Beijerland plaatsen?

VMR Vouwwanden is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van vouwwanden aanbiedt. Het plaatsen van vouwwanden en schuifsystemen behoort tot ons specialisme, maar ook voor andere zaken omtrent dit specialisme bent u bij ons aan het juiste adres, zoals voor glasstrips. Wilt u daarom uw contact opnemen voor het plaatsen van glasstrips in Oud Beijerland en omstreken? Dat kan! Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met zaterdag op afspraak. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl of bel naar 0180 – 41 02 13.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!