Balkonserre

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Balkonserre laten plaatsen?

Heeft u een balkon, maar wordt deze alleen in de zomer gebruikt als het mooi weer is? Of weet u niet zo goed wat u aan moet met uw balkon? Maak van uw balkon een extra woonruimte waar u het hele jaar lang van kunt genieten! Een balkonserre, gemaakt van kwalitatief glas en een gebruiksvriendelijk schuifsysteem, beschermt tegen allerlei weersomstandigheden. Is het mooi weer? Dan schuift u de beglazing gemakkelijk open. Begint het ineens te regenen? Dan is de beglazing binnen een paar tellen weer gesloten. Voor een prachtige balkonserre, gemaakt met de innovatieve technieken van SOLARFLUX, bent u bij VMR Vouwwanden aan het juiste adres.

Balkonserre

Waarom een balkonserre laten plaatsen?

Het balkon is vaak het minst gebruikte stukje leefruimte van uw woning. Veel mensen gebruiken hun balkonruimte niet, of alleen tijdens de lente en zomer. Een groot voordeel van een balkonserre is dat u van het buitenleven kunt genieten, vier seizoenen en 365 dagen per jaar. De beglazing biedt bescherming tegen wind, regen en kou, maar is ook geluidsisolerend en energiebesparend. Door het roestvrije beslag zal de constructie nog jarenlang meegaan, zodat uw investering dik en wel wordt terugverdiend.

De bediening van de beglazing is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen. De glazen zijn eenvoudig te schuiven. Geopend of gesloten: u heeft altijd 100% zicht op de buitenwereld met de kwalitatieve balkonbeglazing van SOLARFLUX!

Interesse in een balkonserre van VMR Vouwwanden?

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een woning met een bestaand balkon: een balkonserre is in de meeste gevallen gemakkelijk te plaatsen.  De specialisten van VMR Vouwwanden zorgen voor een naadloze integratie van het balkonbeglazingsysteem in het bestaande gevelaanzicht. De kosten voor het plaatsen van een balkonbeglazing hangen af van onder andere de gewenste afmeting en het type SOLARFLUX balkonbeglazing.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij helpen u graag! Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl, bel met 0180 434 055 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!