Balkonbeglazing Drechtsteden

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Balkonbeglazing in Drechtsteden

Balkonbeglazing is een innovatie welke in eerste instantie specifiek is ontwikkeld voor balkons. In veel gevallen zijn balkons in Drechtsteden  door wind en circulatie onaangenaam om te verblijven, balkonbeglazing biedt hiervoor de oplossing. De balkonbeglazing is naar keuze te openen of te sluiten zodat op mooie dagen het balkon in Drechtsteden gehandhaafd blijft in zijn oorspronkelijke vorm. Slaat het weerbeeld om dan sluit u eenvoudig uw balkonbeglazing en kunt u  blijven genieten van het balkon.

Waarom de balkonbeglazing?

Of omdat nu meer waarde hecht aan veiligheid, energiebesparing of geluidsisolatie. Maak ook in het koude seizoen van uw balkon of serre een behaaglijke ruimte in Drechtsteden . Want onze gesloten balkonbeglazing systemen geven een goede bescherming tegen wind, regen, geluid, stof en natuurlijk geluidsisolatie. Het glassysteem voor balkonbeglazing kan eenvoudig en zonder grote verbouwingen geïnstalleerd worden in Drechtsteden . Heeft uw balkon of serre in Drechtsteden een afwijkende vorm of model? Voor balkonbeglazing geen probleem: de realisatie van verschillende geometrische vormen zijn mogelijk. De voordelen voor de balkonbeglazing zijn:

 • bescherming tegen wind, regen en kou
 • vergroting woonruimte
 • veiligheid
 • energiebesparing en geluidsisolatie
 • naadloze integratie in bestaande gevel aanzichten
 • eenvoudig te reinigen
 • de beglazing kan geheel geopend worden met behoud van het balkonkarakter
 • ook op bestaande balkons eenvoudig aan te brengen
 • het systeem heeft een open front zonder hinderlijke stijlen

Meer weten?

Wij kunnen u alle mogelijkheden laten zien omtrent de mogelijkheden van onze producten. Onze service is altijd op maat en u krijgt bij ons natuurlijk garantie op de producten. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en het opzetten van een offerte.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Chat openen
   Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!