Balkonbeglazing

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Balkonbeglazing laten plaatsen?

Bent u de gelukkige eigenaar van een heerlijk balkon? Het is zonde als u niet het hele jaar door kunt genieten van dit extra stukje leefruimte. Balkonbeglazing maakt dit mogelijk! Door uw balkon te voorzien van een glazen wand worden u en uw balkon beschermd tegen allerlei weersomstandigheden, zodat u ook met regen en wind op uw balkon kunt zitten. Is het mooi weer? Dan schuift u de beglazing gemakkelijk open. Kortom: met balkonbeglazing kunt u genieten van het buitenleven, vier seizoenen per jaar! Voor innovatieve en gebruiksvriendelijke beglazing van SOLARFLUX, van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, bent u bij VMR Vouwwanden aan het juiste adres.

Balkonbeglazing

Voordelen van balkonbeglazing

Het balkon is vaak het minst gebruikte stukje leefruimte van uw woning. Zonde, want dit kan anders! Een groot voordeel van balkonbeglazing is dat u dat extra stukje woonruimte optimaal kunt benutten, het hele jaar door. Onze balkonbeglazing biedt bescherming tegen wind, regen en kou, maar is ook geluidsisolerend en energiebesparend. Het beslag is roestvrij, waardoor de duurzame constructie jarenlang mee zal gaan.

De bediening van de vouwwanden verloopt eenvoudig. De glazen zijn eenvoudig te schuiven, waardoor u binnen de kortste keren uw balkon kunt afsluiten tegen bijvoorbeeld een verrassende regenbui. Geopend of gesloten: u heeft altijd 100% zicht op de buitenwereld met de kwalitatieve balkonbeglazing van SOLARFLUX!

Interesse in balkonbeglazing van VMR Vouwwanden?

De beglazing kan zowel worden geplaatst op nieuwe balkons als op bestaande balkons. De specialisten van VMR Vouwwanden zorgen voor een naadloze integratie van het balkonbeglazingsysteem in het bestaande gevelaanzicht. De kosten voor het plaatsen van een balkonbeglazing hangen af van onder andere de gewenste afmeting, het materiaal en het type SOLARFLUX balkonbeglazing.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij helpen u graag! Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl, bel met 0180 434 055 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!