Afdichtstrippen Strijen

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84


Afdichtstrippen Strijen

Door gebruik te maken van afdichtstrippen zorgt u ervoor dat uw huis in Strijen lekker warm of koel blijft. In de zomer kan de airco uitblijven doordat de warme lucht geen kans heeft om uw huis binnen te dringen. In de winter kan de verwarming een standje lager omdat de koude wind gestopt wordt door de strips. U bent voor elk seizoen voorbereid en u zit er altijd knus bij. Door minder energie te verbruiken, zorgt u ervoor dat de energierekening niet te hoog wordt. Daarnaast bent u minder belastend voor het milieu. Uw portemonnee is dus blij en de natuur is u ook dankbaar.

Afdichtstrippen

Materiaal van afdichtstrippen

Afdichtstrippen in Strijen worden vaak van rubber gemaakt. Door de flexibiliteit van rubber kunnen de strips in de meeste hoeken en kieren geplaatst worden. Ook zorgt het rubber ervoor dat er een goede afsluiting plaats vindt waardoor lucht en water geen kans hebben om binnen te glippen. Het rubber is door zijn zachte materiaal ook niet schadelijk voor uw ruiten en kozijnen. U hoeft dus niet bang te zijn dat er krassen komen of dat er lak verdwijnt. Bij het plaatsen van vouwwanden heeft u ook de mogelijkheid om deze strippen te laten plaatsen. Hierdoor wordt uw nieuwe ruimte meteen goed geïsoleerd.

Ook afdichtstrippen in uw woning in Strijen plaatsen?

VMR Vouwwanden is een jong bedrijf dat door middel van passie, enthousiasme en kunde steeds meer diensten op het gebied van vouwwanden aanbiedt. Het plaatsen van vouwwanden en schuifsystemen behoort tot ons specialisme, maar ook voor andere zaken omtrent dit specialisme bent u bij ons aan het juiste adres, zoals voor afdichtstrippen. Wilt u daarom uw contact opnemen voor het plaatsen van afdichtstrippen in Strijen en omstreken? Dat kan! Particulieren verwelkomen wij op maandag tot en met zaterdag op afspraak. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl of bel naar 0180 – 41 02 13.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!