Terrasoverkapping lekker om van de mooie zomeravonden te genieten

terrasoverkapping

Steeds vaker gaat u de terrasoverkapping zien als een vast onderdeel van de tuin. Ook wordt een terrasoverkapping veel tegen het huis aan geplaatst, zodat er een mooie veranda ontstaat waar u op een warme zomeravond nog even kunt genieten van uw tuin. Bij het plaatsen van een terrasoverkapping werken wij met de materialen van Solarlux.

U kunt kiezen tussen een aluminium terrasoverkapping of een terrasoverkapping van hout en aluminium. De liggers, steunen en goten van de terrasoverkapping kunnen worden versterkt met staal, hierdoor kan de terrasoverkapping een enorm draagvermogen krijgen. Door de continue ventilatie van de terrasoverkapping wordt er een aangenaam klimaat gecreëerd.  De terrasoverkapping kan eventueel achteraf nog worden voorzien van een schuif-/draaisystemen die de terrasoverkapping transformeert naar een prachtige volledig te openen glazen terraskamer.

De terrasoverkapping van hout en aluminium is voorzien van een gelijmde houtsoort Oregon Pine als fineerlaag. Deze fineerlaag op de terrasoverkapping geeft niet alleen een fantastische uitstraling, maar de terrasoverkapping wordt hierdoor ook 30% sterker dan traditioneel gelijmde daken. De terrasoverkapping is ook verkrijgbaar in de houtsoort vuren. De gepoedercoate, afgeronde aluminiumprofielen van de terrasoverkapping bieden constructieve bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Terrasoverkapping:

  • De terrasoverkapping is grotendeels geprefabriceerd
  • Aluminium of een Hout/aluminium constructie
  • Gebruikte houtsoorten zijn Oregon Pine of Vuren
  • Slanke vormgeving en grote stabiliteit door gebruik van hoogwaardig materiaal
  • Bij de terrasoverkapping is er optioneel aan binnen of buitenzijde

U kunt kiezen tussen een aluminium terrasoverkapping of een terrasoverkapping van hout en aluminium

Wenst u meer informatie te ontvangen over een terrasoverkapping , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]