Solarlux voor terrasoverkappingen van hoogwaardige kwaliteit

 

terrasoverkappingWilt u meer lichtval in uw woning? Of wilt u onder alle weersomstandigheden kunnen genieten van uw terras? Kies dan voor een terrasoverkapping van Solarlux bij VMR geveltechniek. Solarlux is al meer dan 20 jaar specialist in het ontwikkelen en produceren van terrasoverkappingen en balkonbeglazing van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u kiest voor Solarlux van VMR Ridderkerk bent u verzekerd van hoogwaardige vouw-schuifsystemen die voldoen aan de hoogste normen met betrekking tot wind-, water-, geluidsdichtheid en veiligheid. Door de jarenlange ervaring, brede kennis en goede service is Solarlux de perfecte oplossing voor ieder project.

Glazen vouwwanden en overkappingen van Solarlux zorgen voor meer lichtinval in uw woning. In een ommezien wordt een prachtige, permanente verlenging van de woonkamer gecreëerd tot een mooie lichte veranda. Of het nu gaat om een aluminium, houten of glazen overkapping, Solarlux maakt een terraskamer geheel op uw wensen. Een terrasoverkapping van Solarlux wordt uitgevoerd met verticale glaselementen in de vorm van een transparant schuif-/draaisysteem. Wanneer de zon schijt kunt u uw terraskamer openen in een handomdraai en zo genieten van een heerlijk open lucht terras. Bij regen of wind sluit u de verticale elementen en bent u optimaal beschermd. Met een terrasoverkapping van Solarlux wordt u minder afhankelijk van de wisselende weersomstandigheden.

Bent u geïnteresseerd in een terrasoverkapping van Solarlux? Neem dan contact op met VMR geveltechniek de solarlux dealer. VMR geveltechniek komt geheel vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van de mogelijkheden en biedt voor iedere grootte en situatie een individuele oplossing.

Genieten onder alle weersomstandigheden met een Solarlux terrasoverkapping

Wenst u meer informatie te ontvangen over solarlux, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)