Prijzen balkonglas

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Met balkonglas creëert u een extra leefruimte en kunt u het gehele jaar genieten van uw balkon. Balkonglas zorgt ervoor dat wind, regen en stof buiten blijven en als het heerlijk weer is kunt u alsnog genieten van de zon. Het is zeer gemakkelijk in gebruik, u schuift de glazenwand met een simpele beweging open en dicht. Als het glas dicht is kunt u als nog met een volledig zicht genieten van uw uitzicht naar buiten. Maar wat zijn de prijzen van balkonglas nou precies? Dat hangt af van uw wensen en soort balkon.

VMR Vouwwanden monteert op uw balkon fraai en kwalitatief hoogwaardig balkonglas van SOLARLUX. SOLARLUX heeft een unieke constructie van balkonglas dat bij zonnig weer volledig kan worden geopend. En draait het weer plotseling om, dan zijn de glazen panelen binnen enkele tellen weer dicht. Balkonglas zorgt voor extra sfeer; uw balkon verandert in een complete serre!

Bij VMR Ridderkerk werken we met duurzame materialen en het is geheel roestvrij. Het balkonglas van VMR Ridderkerk biedt ook optimale geluidsisolatie, zo kunt u heerlijk tot rust komen op uw balkon en genieten van het uitzicht. Wat zijn de prijzen van balkonglas van VMR Ridderkerk? Pas na oplevering hoeft u te betalen, de prijs van balkonglas wordt bepaald door middel van de afmetingen en uw wensen.

Over VMR Ridderkerk

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonglas, vouwwanden, serres en terrasoverkappingen.

VMR Vouwwanden kan nog meer voor u betekenen. Van levering en montage van kozijnen tot deuren van hout of kunststof. Ook voor hardglazen deuren bent u hier aan het juiste adres. VMR Vouwwanden verbindt kwaliteit in menskracht en product enerzijds met waardevolle adviezen en betaalbaarheid anderzijds. Betaling pas na oplevering!

Wat zijn de prijzen van balkonglas?

De prijzen van balkonglas hangen af van de afmetingen en uw wensen. Daarom gaan wij graag met u persoonlijk een gesprek aan. Neem contact op met ons, zo kunnen wij u vrijblijvend en gespecialiseerd advies geven.

De prijzen van balkonglas hangt dus af van uw wensen en uw balkon. Wij moeten voor het kostenoverzicht namelijk weten hoe groot uw balkon is, wat voor balkonglas het beste past bij u en wat uw wensen zijn.

Op onze pagina balkonbeglazing vindt u meer informatie over de verschillende producten balkonbeglazing die wij u bieden, zoals balkonbeglazing modulair, schuifsystemen balkonbeglazing en draaisystemen  balkonbeglazing. Zo kunt u kijken welk type balkonglas u het meeste aanspreekt. Als u dit laat weten aan ons kunnen wij bekijken in wat voor situatie u zich bevindt en of dit type wat u aanspreekt ook echt praktisch de beste optie is voor u.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!