Offerte balkonglas

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Met balkonglas creëert u een extra leefruimte en kunt u het gehele jaar genieten van uw balkon. Balkonglas zorgt ervoor dat wind, regen en stof buiten blijven en als het heerlijk weer is kunt u alsnog genieten van de zon. Het is zeer gemakkelijk in gebruik, u schuift de glazenwand met een simpele beweging open en dicht. Als het glas dicht is kunt u als nog met een volledig zicht genieten van uw uitzicht naar buiten. Maar wat kost balkonglas nou precies? Dat hangt af van uw wensen en soort balkon. Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte van balkonglas opvragen.

VMR Vouwwanden monteert op uw balkon het fraaie en kwalitatief hoogwaardige balkonglas van SOLARLUX. SOLARLUX heeft een unieke constructie van balkonglas dat bij zonnig weer volledig kan worden geopend. En draait het weer plotseling om, dan zijn de glazen panelen binnen enkele tellen weer dicht. Balkonglas zorgt voor extra sfeer; uw balkon verandert in een complete serre!

Bij VMR Ridderkerk werken we met duurzame materialen en het is geheel roestvrij. Het balkonglas van VMR Ridderkerk biedt ook optimale geluidsisolatie, zo kunt u heerlijk tot rust komen op uw balkon en genieten van het uitzicht. Wat kost balkonglas van VMR Ridderkerk? Ontvang vrijblijvend een offerte van balkonglas. Pas na oplevering hoeft u te betalen, de prijs wordt bepaald door middel van de afmetingen en uw wensen.

Over VMR Ridderkerk

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonglas, vouwwanden, serres en terrasoverkappingen.

VMR Vouwwanden kan nog meer voor u betekenen. Van levering en montage van kozijnen tot deuren van hout of kunststof. Ook voor hardglazen deuren bent u hier aan het juiste adres. VMR Vouwwanden verbindt kwaliteit in menskracht en product enerzijds met waardevolle adviezen en betaalbaarheid anderzijds. Betaling pas na oplevering!

Een vrijblijvende offerte ontvangen van balkonglas?

De kosten hangen af van de afmetingen en uw wensen. Daarom gaan wij graag met u persoonlijk een gesprek aan. Neem contact met ons op, zo kunnen wij u vrijblijvend en gespecialiseerd advies geven.

Het is van belang dat u ons bij de aanvraag van een offerte balkonglas een beschrijving geeft van uw situatie. Zo kunnen wij voor u een offerte op maat opstellen en onze producten optimaal aan u presenteren. Wij willen de opdracht graag voor u uitvoeren en realiseren overeenkomstig met uw wensen. Bij de offerte balkonglas sturen wij u natuurlijk een overzicht van het product en ook een kostenoverzicht.

Een ondertekende offerte is een wederzijdse overeenkomst. Als de offerte u aanspreekt, kunt u deze ondertekenen en terugsturen naar VMR. Zo weten wij dat u instemt met de overeengekomen prijs en dat u de offerte balkonglas heeft ontvangen en gelezen. Vervolgens ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en zullen wij contact opnemen met u om de werkzaamheden in te plannen.

Als u de offerte balkonglas accepteert, zal er bij u worden ingemeten. Wij streven er naar om ons zo goed mogelijk te houden aan het kostenoverzicht. Soms komt het echter voor dat bij inmeten blijkt dat de constructie op een andere wijze tot stand moet komen. Wij kunnen dan een andere prijs berekenen. Uiteraard kunt u er op dat moment voor kiezen de order kosteloos te annuleren.

Mocht u nog vragen hebben over de aanvraag van de offerte of de offerte zelf kunt u contact opnemen met VMR.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!