Kunststof raamkozijnen

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Kunststof raamkozijnen | VMR Ridderkerk dé specialist

Welkom bij VMR Ridderkerk, dé specialist in kunststof raamkozijnen. VMR Ridderkerk is dagelijks bezig met het produceren van op maat maken van kunststof raamkozijnen. De medewerkers van VMR Ridderkerk beschikken over veel kennis en ervaring en leveren producten van de hoogste kwaliteit. Of u nu in een klassieke woning, een rijtjes huis of in een villa woont, VMR Ridderkerk levert kunststof raamkozijnen geheel naar uw wens. Indien u dus opzoek bent naar een betrouwbare partner voor diverse werkzaamheden in en om uw huis bent u bij VMR Ridderkerk aan het juiste adres.

Wat voor type woning u ook heeft, VMR Ridderkerk biedt altijd de perfect passende kunststof raamkozijnen. Doordat VMR Ridderkerk geheel in eigen beheer produceert, monteert en zorgt voor een goede afwerking bent u volledig verzekerd van goede kwaliteit en service. Niet voor niets mag het KOMO keur gevoerd worden. Hiernaast zijn wij aangesloten bij het VKG. Dit betekent dat voldaan wordt aan strenge eisen aangaande de productie, de materialen en de mensen. Om u nog beter te overtuigen van de kwaliteit van de kunststof raamkozijnen geeft VMR Ridderkerk 15 jaar garantie op alle elementen. Niet alleen de kwaliteit van de kunststof raamkozijnen van VMR geveltechniek zijn opvallend, maar ook de vele stijlen en vormen die er mogelijk zijn. Zo is er het mooie vlakke profiel, strak en modern. Daarnaast heeft VMR Ridderkerk een verdiept liggend profiel, stijlvol, warm en met karakter.

Waarom kunststof raamkozijnen van VMR Ridderkerk? Bij VMR Ridderkerk bepaalt u zelf o.a. de kleur en vorm en het materiaal. Daarnaast bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en 15 jaar garantie op de kunststof raamkozijnen. Wilt u een afspraak of heeft u vragen over de montage, beglazing en/of afwerking van kunststof kozijnen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kunststof raamkozijnen wij bouwen ze op maat incl. montage

Wenst u meer informatie te ontvangen over kunststof raamkozijnen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!