Harmonicadeuren

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Harmonicadeuren laten plaatsen?

Een harmonicadeur is een waardevolle toevoeging aan uw woning. Een vouwdeur zorgt er namelijk voor dat u vier seizoenen lang kunt genieten van uw tuin. ’s Zomers schuift u de deuren open om de zwoele zomerlucht binnen te laten en ’s winters bekijkt u de vallende sneeuw vanuit uw luie stoel. De specialisten van VMR Vouwwanden maken uw perfecte harmonicadeur voor u op met de hoogwaardige onderdelen van SOLARFLUX.

Harmonicadeuren

Het uitgebreide assortiment harmonicadeuren van VMR Vouwwanden

Een harmonicadeur is een investering die u doet voor uw plezier. Het is dan ook belangrijk dat u uw harmonicadeur geheel naar wens samen kunt stellen. Bij VMR Vouwwanden kunt u harmonicadeuren zelf samenstellen qua kleur, formaat, materiaal en maat. Het is mogelijk om een vouwwand te plaatsen van twee, drie, vier, vijf of zes delen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren. Naast de levering van de onderdelen voor de harmonicadeur zorgen wij natuurlijk ook voor de vakkundige installatie ervan. Voor alle harmonicadeuren van VMR Vouwwanden geldt dat het volledig aan uw wensen voldoet én gegarandeerd jarenlang plezier oplevert.

De voordelen van harmonicadeuren

Een harmonicadeur zorgt niet alleen voor extra lichtinval én vergroot woonplezier, het zorgt er ook nog eens voor dat u bespaart op uw energierekening. Het materiaal en het glas waarvan uw harmonicadeur is gemaakt, is namelijk warmte- en geluidsisolerend. U verdient de investering van de harmonicadeuren daarom zeker terug. Daarnaast zijn de harmonicadeuren van SOLARFLEX ook nog eens gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Kortom: genoeg redenen dus om een harmonicadeur van SOLARFLEX te laten plaatsen door VMR Vouwwanden!

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl, bel met 0180 434 055 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!