Harmonicadeur

Recente projecten VMR Vouwwanden

Project 87

Project 87

Project 87

Project 86

Project 86

Project 86

Project 85

Project 85

Project 85

Project 84

Project 84

Project 84

Harmonicadeur laten plaatsen?

Wilt u uw tuin wat beter met uw woning verbinden en het buitenleven écht wat meer naar binnen halen? Vergroot uw woonplezier en laat een harmonicadeur plaatsen! Voor een harmonicadeur van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs bent u bij VMR Vouwwanden aan het juiste adres. Wij maken graag over vouwdeur voor u op maat met de hoogwaardige onderdelen van SOLARFLUX. Vervolgens zorgen we er ook voor dat de vouwdeur op de juiste wijze geïnstalleerd wordt, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe harmonicadeur.

Harmonicadeur

Waarom een harmonicadeur laten plaatsen?

Met harmonicadeuren kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. ’s Zomers kunt u de deuren openschuiven om de zwoele zomerlucht binnen te laten. ’s Winters kunt u de sneeuwvlokken zien vallen, terwijl u geniet van uw warme stulpje. Want een harmonicadeur is niet alleen een mooi aanzicht, het zorgt er ook nog eens voor dat uw woning goed wordt geïsoleerd. Vervolgens bespaart u ook nog eens op uw energierekening. De investering wordt daardoor terugverdiend. Zeker ook omdat de waarde van uw huis wordt verhoogd, vanwege de extra lichtinval die de harmonicadeuren creëren en de geluidsisolerende kwaliteiten van het glas. Kortom: genoeg redenen dus om een harmonicadeur van SOLARFLEX te laten plaatsen door VMR Vouwwanden!

Uw perfecte harmonicadeur vindt u bij VMR Vouwwanden

Bij VMR Vouwwanden kunt u uw perfecte harmonicadeur samenstellen qua kleur, formaat, materiaal en maat. Het is mogelijk om een vouwwand te plaatsen van twee, drie, vier, vijf of zes delen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren, van kunststof tot eikenhout en van strak wit tot pimpelpaars. Naast de levering van de vouwdeur zorgen wij natuurlijk ook voor de vakkundige installatie ervan. Voor iedere harmonicadeur van VMR Vouwwanden geldt dat het volledig aan uw wensen voldoet én jarenlang mee zal gaan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Gebruik onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar info@vmr-vouwwanden.nl, bel met 0180 434 055 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Geïnteresseerd in onze producten?

VMR Vouwwanden is gespecialiseerd in de verkoop en montage van de topproducten van SOLARLUX. Dit Duitse merk staat op eenzame hoogte op het gebied van balkonbeglazing, vouwwanden, serres, en terrasoverkappingen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Chat openen
      Hallo, heeft u een vraag? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!